Astrologijom protiv bele kuge

Nauka je rekla:Zaboravite na kondome i menstruaciju, plodnost i pol deteta zavise od zvezda!

493
PODELA
2.7k
PREGLEDA
Astrološka prognoza plodnosti koja se već 30 godina koristi u preko 60 evropskih klinika sada je prvi put “dešifrovana” i kod nas. Tačnost prognoze je preko 90 posto. Umesto menstrualnog ciklusa, plodnost se izračunava onako kako nalaže biologija kosmosa.

I jabuka i kruška i jagoda imaju svoje zakone rađanja. Samo korov niče gde hoće i kada hoće. Zašto bi za najviše od svih živih bića važili bilo kakvi drugi zakoni? I ne važe! Ljudi se rađaju samo onda kada je to moguće – kada su vrata prirode, ali i zvezda, širom otvorena za novi ljudski život.

Svim lekarima je poznato da je utvrđivanje tačnog datuma menstruacije, a zatim perioda plodnosti, veoma varljiv metod, kao što ni sve tajne ljudske plodnosti ni do danas nisu potpuno istražene: zbog čega i u kojim slučajevima dolazi do rođenja blizanaca, trojki ili čak osmorki, kao što se dogodilo u Meksiku 1921. i Kini 1934, ili tragičnih anomalija kao što je rođenje sijamskih blizanaca. Ali najčudnije neprirodno rođenje dogodilo se sredinom prošlog veka u Strazburgu, kada je jedna žena rodila drugo dete 137 dana posle prvog.

Rešenje tajne ipak postoji a to je poštovanje nekin kosmičkih ritmova po kojima je čovek oduvek morao da se ravna i eventualno ih koristi: noć i dan, plima i oseka, promene godišnjih doba itd. U svim ovim ritmovima najvažniji je uticaj Sunca: daje nam svetlo, otvara srca, dobro raspoloženje i uopšte, omogućava nastanak i razvoj života na Zemlji.

Nasuprot Suncu, uticaj Meseca na život prirode izgleda, na prvi pogled, zanemarljiv. Pa ipak, poznavaoci prirodnih zakona znaju da je Mesečev uticaj jednako moćan i da čini drugi deo polarnosti, bez koje ne bi moglo biti harmonične celine, kao što je slučaj sa ostalim planetama našeg sistema i dvanaest sazvežđa zodijaka.

U svim podacima o najstarijim metodama kontrole rađanja, Mesec uvek zauzima najvažniju ulogu. Pronađene su i kosti stare preko 30.000 godina sa urezanim mesečevim menama. I zapisi svih velikih kultura prošlosti, sve do srednjeg veka, sadrže podatke o vezi plodnosti prirode Meseca. Na figurama plodnosti nalaze se urezane mesečeve mene sa 29 ili 30 dana, koje su očigledno korišćene i kao kalendar plodnosti.

Savremenu vrstu takvog kalendara ponovo je, 1965, stvorio dr Eugen Jonas. Tokom nekoliko decenija rada dr Jonas je došao do veoma sigurnih metoda prognoziranja, čime je postizao rezultate čak i kod parova sa poremećajima plodnosti.

PROGNOZA PLODNOSTI POLA DETETA

Ako želite da vam se uradi godišnja tabela plodnih dana i prognoza pola budućeg deteta, sve detalje o uslovima izrade možete dobiti u redakciji “Zone sumraka”. Dovoljno je da nam pišete na mejl adresu Redakcije sa naznakom “Astrologijom protiv bele kuge” i mi ćemo vam poslati odgovor.

“Mi smo Jonasov metod takođe proveravali unazad nekoliko godina na slučajnim uzorcima nama nepoznatih parova, čiji su nam horoskopi dolazili u ruke radi drugih analiza”, kažu nam istraživači astrološke agencije “Astroprofil” – prve takve agencije kod nas. “Jonas je, prema našim rezultatima gotovo apsolutno u pravu. A kada se već utvrde plodni periodi, za astrologe je relativno jednostavno da utvrde i pol budućeg deteta.”

Ključ Jonasovog metoda, prema stručnjacima “Astroprofila”, je ponovno otkriće ciklusa plodnosti, koji se doživotno ponavlja prema mesečevoj meni u času rođenja žene – odnosno one tehnike koja je već davno bila zapisana na starim kostima. On je znao da se na menstrualni ciklus ne može previše oslanjati jer je suviše podložan promenama, i jer zavisi od duhovno-bioloških procesa i zbog toga je često nepredvidiv. Dok je čovek još živeo u skladu sa prirodom ova dva ciklusa su se poklapala.

Dr Jonas je svoje prognoze i teoriju proveravao na nekoliko hiljada parova u klinikama u Pragu, Budimpešti, Bratislavi i institutu Maks Plank u Nemačkoj. Kosmobiološkom metodom prognozirao je rođenje preko 40.000 dece. Metoda je bila uspesna u 97,7 odsto slučajeva!

Osnova Jonasove metode je položaj Meseca u času rođenja, ali postoji i čitav niz dopunskih tehnika. Prema Duporu, na primer, siguran znak da će žena imati teškoća da zatrudni je ako u natalnoj karti ima kvadrat Jupitera ili Neptuna sa Marsom, posebno u 5. kući. Ako je, međutim, kvadrat Venere sa Saturnom ili Neptunom tada je moguća i sterilnost. S druge strane plodnost je naglašena u vreme vladavine vodenih znakova, erotskih planeta, naročito u 4, 5, ili 7. kući. Na osnovu kriterijuma plodnosti u astrologiji je ustanovljen pojam “reproduktivno trojstvo” koje čine Vaga, Škorpija i Strelac.

Prema nekim procenama, u Evropi danas radi oko 60 lekara-ginekologa koji po metodi dr Jonasa izrađuju godišnje tabele sa danima stabilne plodnosti i danima za željeni pol budućeg deteta.