Intervju sa Dragoljubovom sestrom Antonijom koja ga je maskirala u Rikija Martina

Pomoravski kazanova:Uhapšen jer je povalio 500 žena pretvarajući se da je Riki Martin, a on Dragoljub iz Despotovca!

473
PODELA
2.6k
PREGLEDA

Pomoravsko selo Despotovac ovih je dana vrlo popularno, i to zahvaljujući seoskom kazanovi Dragoljubu Pantiću koji je širom Pomoravskog okruga, za samo godinu dana, povalio u krevet 500 žena raznih uzrasta, vešto se pretvarajući da je slavni pevač Riki Martin. U tome mu je pomagala njegova sestra Antonija, naša sagovornica…

PROFESIONALNI ŠMINKER: Sestra Antonija Pantić
Nadam se da mog Dragoljuba neće silovati u zatvoru zbog sličnosti sa Riki Martinom!

Naime, Dragoljub Pantić (28) iz Pomoravskog sela Despotovac ovih je dana uhapšen zato što je za proteklih godinu dana na prevaru spavao sa oko 500 žena. Ovaj mladić se lažno predstavljao koristeći ime slavnog pevača Rikija Martina. U tome mu je pomagala njegova sestra Antonija, koja se bavi profesionalnim šminkanjem, pa je svojim umećem maskirala brata pomagavši mu da povali svaku devojku u koju bi se zagledao. Antonija je na kraju sve otkrila za javnost…

♦ Osećaš li se odgovornom za bratovo hapšenje? Ti si ga maskirala.
Jesam, ali to sam radila iz humane namere. Htela sam da pomognem Dragoljubu jer nije imao sreće sa ženama. Ja sam profesionalni šminker i sve je počelo iz zezanja. Jedno veče je došao iz provoda sav tužan jer nije našao devojku. Ja sam se našalila da ću ga našminkati tako da bude najlepši na svetu.

Među njegovih 500 žena je bilo i nekih profuknjača pa se plašim da nema sidu

♦ Uspela si, zaista je prelep. A zašto baš Riki?
Slučajno. On se, očajnik, upecao na moju šalu i ja sam ga svojom šminkom od ružnog pačeta pretvorila u labuda. Kada sam ga “okrečila”, bila sam iznenađena. Stvarno me je podsetio na Rikija, u kog sam bila zaljubljena kao klinka.

Naša majka Mara je kriva što je Dragoljub postao Pomoravski švaler

♦ Ali, počeo je lažno da se predstavlja. Zato je sada iza rešetaka.
Za to je kriva pomalo i naša majka Mara. Ušla je u sobu i pitala ko je to. Nije prepoznala svog Dragoljuba. Rekla sam mu: “Eto, rođena mati te ne prepoznaje. Večeras izađi, prvoj koju vidiš reci da si Riki, malo se napravi blesav, nasrni i povalićeš nešto”. Tako je i bilo. Kada je spavao sa prvom ženom, bila je to jedna konobarica, bio je sav srećan i meni je bilo drago jer sam učinila nešto lepo za svog brata.

Rekla sam mu: “Večeras izađi i prvoj koju vidiš reci da si Riki, pa nasrni”

♦ Ali, otrglo se kontroli…
Da! Napadao me je da ga šminkam svakog jutra. Ništa nije radio, roditelji ga sa 28 godina izdržavaju a on samo vreba ženske. Meni je toga bilo dosta. A i plašila sam se da ne dobije sidu.

POMORAVSKI ŠVALER: Dragoljub Pantić ili Riki Martin?

♦ Da li je koristio zaštitu tokom “povaljivanja” svih 500 žena?
Zaista ne znam, ali nadam se jer je tu bilo raznih žena, i poštenih, ali i nekih profuknjača i nemoralnih žena od 20 do 60 godina. Neke su ga plaćale pa je imao džeparac da ih izvede u kafić i opšti u WC-u, na primer. Despotovac je mali pa se sve pročuje.

♦ A da li je imao odnose i sa muškarcima? Jer, poznato je da je Riki Martin gej, a ti si ga maskirala baš u njega.
Prvi put ga nisam namerno maskirala u Rikija, ali kada smo videli da to pali kod žena u našem selu, onda sam išla u tom pravcu. Nisam sigurna da li je naklonjen istom polu… Neverujem, ali pošto je sada u muškom zatvoru, ne bi me iznenadilo. Tamo po zatvorima svi postanu gejevi, tako kažu. Nadam se da mog Dragoljuba neće silovati u zatvoru zbog sličnosti sa Rikijem. E sad, da li povaljuje on njih ili oni njega, to ne znam.

♦ U kakvom mu je stanju penis nakon svih tih seksualnih odnosa za godinu dana?
Nisam ga pipala nikad, ne znam koliki je. To ne bih mogla da mu zamaskiram. Nadam se da je koristio kondom i da nije dobio neku sidu jer ovde ima svakakvih žena. Sve su kao poštene, a većina se bavi prostitucijom jer drugačije ne može da se preživi.

Penis mu jedino nisam maskirala!

♦ U kakvim si odnosima sa njim, nakon što si sve iznela za javnost?
U sjajnim. Ja sam ovo ispričala tek nakon što je on uhapšen, i to zbog neke žene koja ga je prijavila jer nije hteo da prihvati njeno dete. On je željan švalerisanja a ne dečijeg plača. Mislim da je nepravedno uhapšen. Pa nije on kriv što liči na Rikija, već one koje su mu poverovale u to.