Istina o samrtničkom slučaju pravoslavnog vanzemaljca iz Niša

Istina:Pravoslavnog vanzemaljca ubila CIA u terorističkom napadu na Niš! Nije umro od korone…

1.7k
PODELA
9.6k
PREGLEDA
OPRAŠTANJE OD OCA, BRATA I PRIJATELJA: Poslednji pozdrav u crnoj tamnici belog groblja

Samrtnički slučaj jednog od 100.000 vanzemaljaca u Nišu ponovo je pokazao neangažovanje države i Evrope oko ovih bića koje nam je dovezao Vladimir Putin, ali i umešanost CIA-e koja je javnosti podvalila trač da je dotični vanzemaljac-pravoslavac zapatio koronavirus, pa se postavlja pitanje zašto velike sile krive nedivljivi virus za svoje ne(dela) i terorizam?

Da podsetimo, leteći NLO sa Marsa 16. avgusta 2020. godine se srušio u Nišu. Zapanjujuć prizor koji vidite izazvao je strah širom Srbije i okolnih zemalja. Neidentifikovani leteći objekat tj. prevozno sredstvo pravoslavnih vanzemaljaca je izgubilo kontrolu i srušilo se na Zemlju. Stručnjaci nisu uspeli da otvore NLO jer je zatarabljen samo vanzemaljcima znanim ključem. Spekuliše se da će FBI doći u Niš kako bi razrešili slučaj.

Nesrećnik se, prilikom povratka sa Marsa, od udaraca zadobijenih u padu NLO-a u blizini svog čuvenog utočišta – tajnog podzemnog grada ispod Mlečnog restorana u Nišu, nekoliko dana borio a onda skapao. Ni država, ni ufolozi, a ni Evropa nisu pritekli u pomoć!

“Umro je smrću koja se samo poželeti može – mirno u snu”, rekao je tajni zvaničnik kog niko nikada nije video. Razumljivo, krije se da ne bi prošao kao jedan od Putinovih pulena.

Naime, ruski predsednik je sklopio dogovor sa vojnim vanzemaljskim silama a kako nije imao sigurnu bazu za smeštaj, utočište im je našao u uvek prijateljskoj Srbiji. Međutim, ovim napadom CIA nije objavila rat samo pravoslavnim vanzemaljcima koje su pojedini Srbi lepo prihvatili već i kompletnoj Rusiji.

Da li će se ovaj rat nastaviti u Srbiji, pokazaće vreme. Vidovnjaci su u strahu za budućnost koja je veoma mračna i ne uliva nadu u bolje sutra, što je potpuno logično.