Vanzemaljac proputovao put od Šapca do Malog Zvornika u staklenoj boci viskija

NAPIO SE PA UMRO:Pijani vanzemaljac se teleportovao u flašu viskija, pa napio čoveka!

482
PODELA
2.7k
PREGLEDA
EKSKLUZIVNI FOTO: Pijani vanzemaljac skapava u boci

Česta pojava “malih zelenih” sve više zabrinjava normalan svet koji je navikao na tradicionalan način života. Ljudima su se do sada ukazivali najčešće na planini Rtanj, zatim na nebu, u magli, skoro je zabeležn slučaj da je jednom migrantu vanzemaljac izlazio i ulazio iz ušiju, a sada se Redakciji “Zone sumraka” javio anonimni meštanin Malog Zvornika, sa tvrdnjom da mu se vanzemaljac ukazao u flaši viskija, potkrepljenom verodostojnom fotografijom.

“Flašu sam kupio u Šapcu u jednoj prodavnici. Stojala je sama i skrivena na rafu koji je bio prepun viskija”, priča šokirani mladić i dodaje: “To mi je bilo jako čudno, jer je delovala kao neki uljez.”

Nakon što je pazario piće, naš sagovornik se zaputio ka Malom Zvorniku. Put mu je bio kao za beznađe: susretao je Kineze i jednog Španca koji je išao do Banje Koviljače, ali je promašio put pa nastavio dalje. Celo putovanje je delovalo kao kroz maglu, naravno, uz spornu flašu pića.

Kada je stigao u Mali Zvornik, najzad se dohvatio viskija sa željom da malo popije. Pri prvoj čaši nije primetio ništa čudno, jer je viski bio natopljen ledom. Ali već pri petoj čaši ovog opuštajućeg pića, led se istopio, a mladić je počeo da štuca i ispušta graške znoja po svom čelu. I u tim trenucima, zapazio je malog vanzemaljca u flaši pića, koji je delovao mrtvo. Tada je ova paranormalna prilika sa druge planete počela da utiče na našeg sagovornika i bacila ga je u trans. Nakon što se probudio, flaše sa vanzemaljcem više nigde nije bilo. Ostala je samo slika koju je načinio svojim mobilnim telefonom u trenucima bunila, kao i sećanje na ovaj “bliski susret”.