Posetilac se pretvorio u vukodlaka tokom predstave u madridskom planetarijumu!

Senzacionalno:Mladić uhapšen jer se pretvorio u vukodlaka na javnom mestu!

949
PODELA
5.3k
PREGLEDA
POLICIJA STIGLA U POSLEDNJEM MOMENTU: Strava u Madridu

Svetla su se pogasila. U sali je zavladao mrkli mrak i postalo je hladno. Publika se umirila, neki čudan sladunjav miris je počeo da se širi. Onda se ukazao Mesec na crnom platnu i začulo se jezivo zavijanje”, priseća se Manolo Velaskez, jedan od gledalaca šoua u madridskom planetarijumu.

“Još uvek ne shvatajući da li je u pitanju planirana predstava ili stvarni događaj, ugledali smo, kada su se svetla upalila, mlađeg muškarca obraslog gustom dlakom. Uvijao se na stolici, režao je i kezio svoje oštre vučije zube.”

“Kada su se svetla upalila, ugledali smo mlađeg muškarca obraslog gustom dlakom koji se uvijao na stolici i režao kezeći svoje oštre vučje zube!” – priča očevidac

Neočekivana “predstava” se, inače, odigrala u nacionalnom planetarijumu u Madridu.

Užasnuti posetioci koji su imali tu nesreću da se zateknu u istoj sali sa vukodlakom tvrde da ništa nije ukazivalo na predstojeću dramu.

Muškarac u tridesetim godinama, elegantno obučen, finih manira pristigao je u planetarijum sa nekoliko minuta zakašnjenja. Čuvar u ovoj kući, priseća se da je pridošlica bio sam, da je uredno kupio kartu i da se tiho uputio ka sali za projekcije. Nekoliko ljudi iz publike koji su zbog njegovog zakašnjenja morali da ustanu da mu omoguće prolaz, kažu da je bio izuzetno ljubazan dok im se izvinjavao. No, posle ukazivanja Meseca uglađeni muškarac je pokazao svoje pravo lice. Počeo je da se vrpolji i u svojoj stolici zavija i reži kao besan pas. U trenutku kada se reflektor opet upalio i transformacije fizičkog izgleda bile su očigledne. Kandže su se pojavile na njegovim prstima, lice i telo su mu bili potpuno prekriveni fustim krznom i da nije imao odelo na sebi, bio bi to pravi primerak vuka. Svetlost ga je za trenutak primirila, ali je potom kao prestravljena zver, krenuo u napad. Na sreću, policija je stigla u momentu kada je pružio kandže prema ženi koja je skamenjena strahom još uvek sedela ispred njega.

Uglađeni čovek na crnom platnu ugledao je Mesec pa krenuo u napad na izbezumljenu publiku!

Policija odbija da oda identitet čoveka koji je uhapšen u planetarijumu, ali je vest o njegovom smeštanju u jednu ustanovu za umobolne, ipak procurila. Razumljivo, štampa i TV su raširile talas panike. S druge strane, lokalne vlasti su izdale i zvaničan demanti i savetovale građane da ostanu mirni. Neobazirući se ni da jedne ni na druge, verujući samo svojim očima, čuvar iz planetarijuma tvrdi: “Taj čovek se pretvorio u vukodlaka. Nisam sanjao. To se stvarno dogodilo.”