Cecina sluškinja Juca ekskluzivno za "Zonu sumraka" otkriva:

Madona špijunirala i uhodila Cecu i Arkana u sred Beograda!

922
PODELA
5.1k
PREGLEDA

Holivudska zvezda Madona je u poslednje vreme veoma popularna u Srbiji nakon objavljivanja vesti da snima film o životu Ceci Ražnatović. Međutim, “Zona sumraka” je došla u posed tajne fotografije iz 1996. godine na kojoj sede Ceca i Arkan u jednom restoranu, a Madona za stolom iza njih posmatra kako se ponašaju…

Madona je više puta dolazila u Beograd kako bi špijunirala i divila se Ceci i Arkanu, maskirajući se u običnu ženu da ne bi bila “provaljena”.

MADONA U FILMU O CECI

Naš list je već pisao da je srpska majka u pregovorima sa moćnim silama svetskog kalibra iz šoubiznisa u vezi novog kinematografskog ostvarenja koje će uzbuditi javnost. Saznali smo da će za tu ulogu biti odabrana gospođa Madona koja će u filmu Cecu predstaviti kao srpsku sveticu. Ovo joj nije teško palo, s obzirom da je Madona, slušajući Cecinu životnu priču – zaplakala, nakon čega je prihvatila ulogu.

Međutim, od Cecine sluškinje Juce čuli smo još zanimljivih detalja… Madona je u neko vreme svog života bila opsednuta Cecom i njenom pojavom, te je u više navrata, pre dvadesetak godina, dolazila u Beograd i usudila se da uhodi i špijunira nju i gospodina Željka. U prilog tome, Juca nam prilaže fotografiju na kojoj se jasno vide Ceca, Arkan i Madona, tik iza zaljubljenog para. Iako je, doduše, pokušavala da se maskira kako je ljudi ne bi prepoznali, to nije bilo preterano uspešno. Ceca je znala da je Madona uhodi, ali joj to nije smetalo. Naprotiv, osećala se prijatno i odvažno kako joj i dolikuje.

Za kraj, Juca dodaje da se Madona sada navodno ne seća ovih momenata iz svog životnog doba.