Pomaže Bog sportu i Srbiji – vlaškim kolom do pobede!

Sport:Košarkaši proterali vampire – pobedili Futog vlaškim kolom na utakmici!!!

778
PODELA
4.3k
PREGLEDA

Košarkaški klub “I came to play” pobedio je KK “Futog” uz pomoć svih pravoslavnih oružja protiv nečastivih sila: sveta vodica, crven konac, beli luk i molitva, i to zavidnim rezultatom 86:76 koji su sebi krije broj 9, a 9-ka može da bude 6-ica ako se okrene naopačke.

NAVIJAČICA U KARANTINU

Na prošlom meču KK “I came to play” vs. KK “Futog”, glavna senzacija iz publike bila je devojka milostivog pogleda i osmeha bez prednjih zuba – čuvena Lara Liza, ćerka poznate dame sa slike Leonarda da Vinčija. Ona je histerično skakala, agresivno navijala i zbog otvaranja usta bez maske i zuba, odgovorni ljudi su je smestili u karantin kako ne bi širila zarazu.

To nimalo ne iznenađuje, jer je na srpske sportiste bačeno prokletstvo, pa razni vampiri, vile i veštice često prate naše košarkaše na utakmicama. Zbog toga su oni odgovorni pa uvek pred meč obavljaju specijalne rituale u vidu odbrambenih mehanizama, zaštitnih vradžbina i igranja vlaškog kola uz zvuke bajalica. To se pokazalo uspešno, pa su ovog puta KK “I came to play” uspeli da nadmaše KK “Futog”.

Čestitamo! Pa kada je đavo već uzeo pod svoje sportske košarkaše, onda oni i treba da mu uzvrate duplo jačom merom po principu “ko tebe kamenom, ti njega pištoljem”.