Pijana žena – grdosija od 179 kg sela na malu bebu i ugnječila je!

Dete bez kostiju:Debela žena sela na bebu i napravila od nje – palačinku!

1.2k
PODELA
6.9k
PREGLEDA

Mlada i lepuškasta prvorotka iz Beograda, Slavica Cvetković (24) nedavno je postala majka. Zbog problema sa polnim bolestima, dugo se borila da zatrudni. I kada joj je sveti Sava tu želju najzad ispunio, đavo kao da je želeo da joj uništi sreću!

Mala Dragana gmiže po kući kao kišna glista!
U SVOJOJ KANTICI: Mala Dragana je sigurna i zdrava

Prilikom prve posete maloj Dragani, Slavičina kuma Jovana Tripković, inače grdosija od 179 kg, malo se zapila sa kumom i ocem male Dragane – Jovanom Cvetkovićem. Kako je, dok su kum i kuma pijančili, Slavica uspavala bebu, Jovana je nakon dolaska iz toaleta u kojem je bila da se olakša svojom nesmotrenošću i u pripitom stanju, svom svojom težinom sela na malu Draganu i potpuno je zgnječila, kao palačinku.

Živo i zdravo dete bez kostiju je majci sada mnogo praktičnije za brigu jer zauzima manje prostora u kući

Na svu sreću, devojčica je ostala živa, ali stručnjaci i lekari su ustanovili da je detetu svaka kost u telu smrskana, i da će vremenom prah koji je ostao od kostiju iskakiti kroz izmet. Baš tako, nakon mesec dana, Dragana je postala kao od papira…

“U početku mi je bilo teško da se priviknem i doživela sam ovu nesreću kao veliku tragediju. Međutim, sada vidim da to i nije tako loše. Ništa je ne boli, jako slabo jede i zauzima manje prostora. Praktična je i jednostavnija za brigu”, priča Slavica i dodaje: “U početku sam bila ljuta na moju kumu i izvređala sam je, čak sam i kumstvo htela da raskinem. Ali sada sam joj na neki način zahvalna, pomirile smo se i sve je u redu.”

I tako, od slučajne tragedije, Draganin nesvakidašnji slučaj se pokazao veoma pozitivnim. Važno da je živa i zdrava, a njeno telo bez kostiju svakako je pravo svetsko čudo, kako za nas, tako i za svet.