Da li su vakcine sredstvo protiv virusa ili oružje za deformaciju čovečanstva?

Naučnici šokirani:Balerina primila vakcinu pa prohodala unazad, Bil Gejts demantuje!

1.2k
PODELA
6.5k
PREGLEDA

Nedavno su u pojedinim zemljama sveta puštene u promet vakcine protiv čuvenog koronavirusa koji predstavlja globalnu pošast šačice masona da istrebe čovečanstvo. Stručnjaci iz naroda (tzv. naučnici) tvrde da je cela pandemija veštački stvorena kako bi se bogataši još više obogatili. Mnogi su u tome već uspeli, ali velika zarada svetskih moćnika tek sledi kada se svakoj zemlji na svetu prodaju vakcine, koje su već sada pogubne po mnoge zdrave ljude.

PRVI SLUČAJ: NEVINA TRUDNOĆA

Naime, “Zona sumraka” je već pisala o nevinoj 14-godišnjoj devojčici koja je od nekakve vakcine protiv gripe jednostavno zatrudnela, iako nikada nije imala seksualni odnos kojim su, bar do sada, devojke ostajale u blagoslovenom stanju na onaj stari tradicionalan način.

DRUGI SLUČAJ: POREMEĆAJ MOTORNIH SPOSOBNOSTI

Drugi slučaj koji je šokirao svet jeste Dženifer Aniston (28), talentovana balerina iz Čikaga. Jadna devojka nije mogla ni da sluti da će zaštita od koronavirusa u vidu vakcine koju je primila u svoju krv biti pogubna za njen najveći talenat. Nesrećnica je iskusila nuspojavu vakcine, pa je nekakva supstanca neidentifikovanog porekla prouzrokovala da Dženifer izgubi motorne sposobnosti i počne da hoda unazad.

Naučnici iz Čikaga tvrde da vakcina nije bila proverena i da je u organizmu devojke, kao i u njenom mozgu, izazvala halucinogena dejstva i deformitetske posledice.

BIL GEJTS DEMANTOVAO SLUČAJ

Novinarska kuća “Forth Worth Telegram” kontaktirala je Bila Gejtsa za komentar o slučaju balerine Dženifer, ali on je rekao da to nije tačno i da su vakcine blagotvorne za organizam. Na pitanje o sumnji da je cilj vakcinacije zapravo čipovanje ljudi i deformacija zdravog razuma, Gejts je ljutito izvređao novinarku uz reči: “Marš! Sram vas bilo” i prekinuo telefonski razgovor.

“Ja sam šokirana! Ovo je nehumano. Ona više ne može da hoda kao normalan homosapiens”, priča prof. Skarlet R. Perez. “Nikada se više neće baviti baletom, jer su za taj posao i talenat njene noge bile glavno oruđe za rad. Sada su joj potpuno neupotrebljive, bar kada je balet u pitanju zato što više ne može da hoda u normalnom pravcu – napred”, kaže prof. Perez.

Žrtva vakcine je svesna svog nenormalnog stanja i potpuno je razumna, ali je pala u depresiju jer je postala svetsko čudo kao prva osoba kojoj se poremetio hod u normalnom pravcu.

Kakva li će to još muka snaći čovečanstvo i da li će ovo biti jedina negativna posledica vakcinacije, pokazaće vreme.